Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Şampiyonluk Yemeğine Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Şampiyonluk Yemeğine Hazırlanıyor

Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Şampiyonluk Yemeğine Hazırlanıyor

Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Av. İlhan Çakar, 25 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’da bir restoran yapılacak olan Şampiyonluk yemeğine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Ali Özbek’inde katılacağını söyledi.

14.07.2015 13:37

Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Av. İlhan Çakar, 25 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'da bir restoran yapılacak olan Şampiyonluk yemeğine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Ali Özbek'inde katılacağını söyledi.

Şampiyonluk Yemeği olarak adlandırılan etkinliğe, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Başkan Yardımcısı Nusih Sezgin, Gen. Baş. Yrd. Eşref Alaçayır, Yön. Kur. Üyesi Vural Aksüzün, Vali Ahmet Çınar, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve çok sayıda Çanakkale'de yaşayan Galatasaraylı katılacak.

2014- 2015 sezonunda lig şampiyonluk kupası ve Türkiye kupasını alan Galatasaray'ın 3'ncü kupa olarak da Süper kupayı alacağını belirten Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Av. İlhan Çakar, "Bu yıl Galatasaray'ın yılı oluyor. İnanıyoruz ki 3'ncü kupayı da en güzel zaferlerle alacağız. Bu yıl yapacağımız etkinliğin daha coşkulu olması için kulüp başkanımız ve yöneticilerimizi davet ettik. Sağolsun Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan, kulüp başkanımızla görüşerek kendisini ikna etti. Kendisi Ülgür beyin sınıf arkadaşıymış. Bilet satışlarımız da gayet iyi gidiyor. Galatasaraylı sanatçımız Coşkun Sabah'ı da zaten biliyorsunuz kendisi kongre üyemiz" dedi.

2012 yılında göreve geldiklerinde birçok konuda plan yaptıklarını belirten Başkan Çakar, "Her yüz bin kişiden on bini Galatasaraylı olduğunu varsaydık. Şuan 430 üyemiz var ve her meslek grubundan yüzde 10 sayıyı bulmaya çalışarak üye sayımızı en az bine çıkarmak istiyoruz. Geniş ve derli toplu bir dernek olursak, sosyal faaliyetlere de daha fazla yer verebiliriz" diye konuştu.

Dernekçilik faaliyetlerinin zor olduğunu ve özveri istediğini de dile getiren Başkan Çakar, "Çalışma ve özveriyle derneğimizi daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bende hemen her gün en az bir saatimi derneğe harcıyorum. Derneğe üye olmanın manevi hazzının yanı sıra maddi getirileri de var. Her üyemize üye kartı veriyoruz ve anlaşmalı olduğumuz yerlerde üyeler, indirimli alışveriş yapabiliyorlar" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Şampiyonluk Yemeğine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement