Çanakkale'nin Yeni Logosu Kamuoyuna Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'nin Yeni Logosu Kamuoyuna Tanıtıldı

Çanakkale\'nin Yeni Logosu Kamuoyuna Tanıtıldı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği ulusal yarışma sonucu belirlenen Çanakkale'nin yeni logosu kamuoyuna tanıtıldı.

27.12.2013 08:59  Güncelleme: 12:09

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği ulusal yarışma ve kentteki sivil toplum kuruluşlarının oylaması sonucu belirlenen Çanakkale'nin yeni logosu kamuoyuna tanıtıldı.

ÇTSO Çanakkale Evi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan ÇTSO Başkan Yardımcısı Sadık Aydoğan, yeni logonun Çanakkale'nin tanıtımına katkı noktasında artıları olacağını söyledi.

Çanakkale değerlerini gösteren, ilin tüm kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alarak hazırlanan bir logo olduğunu belirten Aydoğan, "Yeni logo Çanakkale'nin tanıtımına katkı yapacaktır. Bu logonun Çanakkale ile ilgili her konuda yaygın olarak kullanılması için basın yayın kuruluşlarına büyük görev düşüyor" dedi.

ÇTSO Meclis Üyesi Armağan Aydeğe ise duyurusu 17 Eylül'de yapılan yarışmanın Türkiye genelinde büyük ilgi gördüğünü dile getirerek, "Çanakkale Logo Yarışmasına 287 katılımcının 478 eseri katıldı. 2 6 Ekim'de Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner ile alanında uzman 4 öğretim görevlisinin katıldığı ön elemede 478 logo çalışması arasından 7 eser seçildi" diye konuştu.

Yarışmanın birincisi Atilla Akın'ın tasarımının gösterilmesiyle sona eren toplantıya, ÇTSO başkan yardımcıları Sadık Aydoğan, Mert Mildon, yönetim kurulu üyeleri Hikmet Sezen, Güven Barış Yüksel, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal ve ÇTSO Proje Uzmanı Gökhan Doğru katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'nin Yeni Logosu Kamuoyuna Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement