Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele veren Zonguldak Kömürspor'un Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu deplasmanda oynanan Çatalcaspor maçını değerlendirdi.
Zonguldak'ın liderliğinin devam ettiğini ifade eden Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, "Maça iyi başladık ama maçın sonunda tabi sevinemedik. Futbolcularımızdan Eren sakatlıktan yeni çıktı ilk kez oynadı, 45 dakika performans gösterdi. Burak da sakattı ve ilk maçını Çatalca'da oynadı. Amacımız kazanmaktı. Allah nasip etmedi. Maçın son 90. dakikasında bir gol yedik. Nasıl oldu bilmiyoruz. Şimdi önümüze bakacağız. Şuanda lideriz. Bu puan farkı kapandı olsun bir puan, iki puan var şuanda. Biz buraya kadar geldik, bir seriyle geldik ve inşallah o seriyi de devam ettireceğiz. Kalan 6 maç var. Büyükçekmece maçına kadar kayıpsız geçmeyi ümit ediyoruz. Futbolcular da inşallah buna gayret gösterecekler. Zonguldakspor lider olarak inşallah bitirecek. Gayemiz bu." dedi.
Bu hafta Kozluspor ile oynayacakları maça değinen Caner, "Herkesi maça bekliyorum. Küsmek yok, yola devam. Durmak yok, yola devam. Zonguldak'ın bu şansı, liderliği devam ediyor. Aşağıda değiliz lideriz şuan onun için küsecek bir durum yok. Bu tempoya devam edeceğiz. Daha çok tempomuzu arttıracağız. Eksikler, hatalar neler onlar görülecek, takım şampiyonluğa ve play-off'a taşıyacak başka çaresi yok" dedi. - ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Caner'den, Çatalcaspor Maçı Değerlendirmesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?