Çankaya'dan Hacıbektaş'a Uzanan Dost Eli - Son Dakika
Yerel

Çankaya'dan Hacıbektaş'a Uzanan Dost Eli

Çankaya\'dan Hacıbektaş\'a Uzanan Dost Eli

İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Hacıbektaş'ta yaşayan engelli vatandaşa akülü sandalye gönderdi.

04.09.2013 10:43

İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Hacıbektaş'ta yaşayan engelli vatandaşa akülü sandalye gönderdi.

Nevşehir Hacıbektaş'ta yaşayan Mehmet Kartal'ı evinde ziyaret eden Hacıbektaş Belediye Meclis Üyesi ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Encümeni Ali Kurnaz, sosyal sorumluluğun yerel yöneticilerin en önemli görevleri arasında olduğunu belirterek, " Çankaya Belediyesi'nden akülü sandalye talebinde bulunmamız ve Başkan Bülent Tanık'ın bu talebe ivedi bir şekilde cevap vermesi, Mehmet Kartal ağabeyimizin hayatını kolaylaştırmasını sağladı. Çankaya'da engelli vatandaşlara yönelik yaptığı çalışmalarla onları toplumsal hayata kazandıran Tanık, dost elini Hacıbektaş'a kadar uzatarak derdimizi kendi derdi bildi ve destek oldu. Belediyecilik anlayışından ve sorumlu yurttaş davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Mehmet Kartal'ı ziyarette hazır bulunan CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş ve CHP Hacıbektaş İlçe Başkanı Yoldaş Altınok da Çankaya Belediyesi ve Başkan Tanık'a teşekkürlerini bildirdi. Kartal'a sandalye temininde vesile olan İç Anadolu Belediyeler Birliği Encümen Üyesi Ali Kurnaz'a da gösterdiği sorumluluktan dolayı yaklaşan yerel seçimlerde başarı dileyen il ve ilçe Başkanları, "Umarız bu çalışmaları gelecek çalışmalarının da habercisidir" görüşünde bulundular.

Engeli nedeniyle hareket güçlüğü yaşadığını ifade eden Mehmet Kartal ise Başkan Tanık'a ve kendisinin yaşamını kolaylaştıran bu değerli sandalyenin ulaşımında katkıda bulunan herkese şükranlarını sundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya'dan Hacıbektaş'a Uzanan Dost Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement