Çankırıspor Taraftarı, Yönetimi Protesto Etti - Son Dakika
Yerel

Çankırıspor Taraftarı, Yönetimi Protesto Etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çankırısporlu bir grup taraftar, Kulüp Başkanı Sevda Karaali ve teknik direktör Hakan Yılmaz'ı protesto etti.

11.01.2014 19:30

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çankırısporlu bir grup taraftar, Kulüp Başkanı Sevda Karaali ve teknik direktör Hakan Yılmaz'ı protesto etti.

Karatekin Parkı'nda toplanan yaklaşık 50 kişilik grup adına konuşan taraftar temsilcisi İsa Altun, teknik direktör Hakan Yılmaz'ın defalarca istifa edip tekrar takımın başına geldiğini söyleyerek, Karaali'nin Yılmaz ile istifa etmesi gerektiğini kaydetti.

Açıklamaların ardından bir süre yönetim aleyhinde slogan atan grup, olaysız dağıldı. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çankırıspor Taraftarı, Yönetimi Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement