Çarşamba'da "Uygulamada Birliği Sağlama" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Çarşamba'da "Uygulamada Birliği Sağlama" Toplantısı

Çarşamba\'da "Uygulamada Birliği Sağlama" Toplantısı

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı “Uygulamada Birliği Sağlama” toplantısı düzenlendi

03.10.2013 18:23

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı "Uygulamada Birliği Sağlama" toplantısı düzenlendi

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, kolluk kuvvetleri ile bir araya gelerek toplantının gündem konuları ile ilgili açıklama yaptı.

Kurt, Adliyede olduğu gibi kolluk birimlerinde de her yıl kadrolar değiştiğini belirterek, "Aramıza yeni gelen arkadaşlarımızla tanışma, kaynaşma amaçlı her yıl, özel durumlarda da yılda iki kez gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bugün sizlerle birlikte yapmaktayız. Kadrolarımızda bir takım değişiklikler oldu 5 yeni arkadaşımız aramıza yeni katılırken, bazı arkadaşlarımız da farklı illere tayin oldu. Kolluk ve savcılık makamları sürekli irtibat halinde olması gereken makamlar. Toplantımızın gündemi tanışma, kaynaşma, uygulamada birliği sağlama, karşılaşılan sorunlar ile ilgili olarak çözüm ve öneriler. Bizim kolluktan beklentilerimiz var, kolluğun bizden beklentileri var bu kapsamda bir araya gelerek görüşmeler yapıyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık ilçelerinin emniyet müdürlükleri ve Jandarma komutanlıklarının yanı sıra Çarşamba Orman İşletme Şefliği personeli katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çarşamba'da 'Uygulamada Birliği Sağlama' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement