Çaycuma'da Filyos Çayı Üzerindeki Köprünün Çökmesi - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da Filyos Çayı Üzerindeki Köprünün Çökmesi

Çaycuma\'da Filyos Çayı Üzerindeki Köprünün Çökmesi

Filyos Çayı'nda kaybolan 5 kişiden birine ait olduğu tahmin edilen ceset, kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumuna gönderildi

24.06.2013 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaycuma ilçesinde, geçen yıl nisanda Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşerek kaybolan 5 kişiden birine ait olduğu tahmin edilen ve çay yatağında çakıl tarama işi yapılan kepçeye takılan ceset, kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Çöken köprüye 10 kilometre uzaklıktaki Saltukova beldesine bağlı Düz Mahallesi ile Akpınar köyü arasındaki mevkide çakıl tarama işi yapan firmaya ait kepçeye takılan cesedin Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırılmasının ardından kayıp kişilerin yakınlarına haber verildi.

Kayıp Tahir Özkara, Aziz Gülşen, Necati Azaklıoğlu, Sezgin Gülşen ile Kadın Saraç'ın yakınlarına teşhis için hastaneye geldi.

Kayıp Aziz Gülşen'in kızı Saniye Gülşen'in, üzerindeki kıyafetlerden teşhis ettiği cesedin babasına ait olduğunu belirtmesi üzerine aile bireylerinden kan örneği alındı.

Kayıplar arasında yeğeni Sezgin Gülşen de bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de hastaneye gelerek yetkililerden bilgiler aldı.

Ceset, kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Aziz Gülşen'in kardeşi Ramazan Gülşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ceket ve üzerindeki kıyafetlerden cesedin ağabeyine ait olduğunu tahmin ettiklerini belirterek, "Yine de emin olmak için DNA testi yapılmasına karar verildi. Kan ve tükürük örnekleri verdik" dedi.

-Olay-

Çaycuma'da, 6 Nisan 2012'de Filyos Çayı'nın üzerindeki köprünün bir bölümünün çökmesi sonucu içinde 10 kişi bulunan minibüs ile 5 yaya suya düşerek akıntıya kapılmış, suya düşen özel otomobildeki Seyfi Baysal ile Suat Özcan kendi çabalarıyla kurtulmuştu.

Minibüsün bulunabilmesi için çöken blokların kaldırılması çalışmaları sürerken, ilk olarak 8 Nisan'da Meryem Başören'in cesedine ulaşılmış, yolcu minibüsü blokların altından çıkmamıştı.

Olaydan 6 gün sonra köprünün yaklaşık 200 metre uzağındaki araçta 3 yolcunun cesedine rastlanmış, Tahir Özkara, Aziz ve Sezgin Gülşen, Necati Azaklıoğlu ile Kadın Saraç aramalara rağmen bulunamamıştı. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da Filyos Çayı Üzerindeki Köprünün Çökmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement