Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yaz Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yaz Şenliği Düzenlendi

Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yaz Şenliği Düzenlendi

Ordu'nun Korgan ilçesi Çayırkent Belediyesinde 8. Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yaz Şenlikleri coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

10.08.2013 11:23  Güncelleme: 11:43

Ordu'nun Korgan ilçesi Çayırkent Belediyesi'nde 8. Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yaz Şenlikleri coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

Çayırkent Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan şenlikler bu yıl da 8. si pehlivan güreşleri, sünnet şöleni ve yaz şenlikleri olarak yeni şenlik alanında yapıldı.Şenlik, sünnet şöleninin gerçekleştirilmesinden sonra küçük pehlivanların güreşleriyle devam etti. Güreşlerde baş altında birinciliği Kemal Şahin alırken, baş güreşlerinde ise Samsunlu Bayram Ertan'ı yenen Kumrulu Mükerrem Kıyı birinci oldu. Şenlik boyunca elektrik kesintisinin yaşanması üzerine Başkan Muzaffer Çakmak bu olayın şenlikleri sabote etmek isteyenler tarafından elektrik tellerinin kesilerek gerçekleştirildiğini konuşmasında ifade etti. Başkan Muzaffer Çakmak şenliklere katkısı olanlara birer plaket verdi. Samsun Yetiştirme Yurdu öğrencilerinden kurulu mehteran takımı öğretmenleri eşliğinde bir sunum gerçekleştirdiler.Şenliklere Ordu Milletvekili İhsan Şener, Korgan Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Tepealan Belediye Başkanı Selahattin Cin, Çiftlik Belediye Başkanı Ali Gut, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, AK Parti Korgan İlçe Başkanı Sait Korgan, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yaz Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement