CBÜ Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

CBÜ Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

CBÜ Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

CBÜ Tıp Fakültesini kazanan dönem 1. öğrencileri için düzenlenen 2012 - 2013 eğitim ve öğretim yılı açılış töreni, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapıldı.

19.09.2012 11:36  Güncelleme: 12:12

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesini kazanan dönem 1. öğrencileri için düzenlenen 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı açılış töreni, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sevinç İnan ve Doç. Dr. Necip Kutlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını Prof. Dr. Hasan Yüksel yaptı. Prof. Dr. Hasan Yüksel, "Fakültemizin yeni eğitim ve öğretim yılı açılış törenine hoş geldiniz.

İnsan sağlığına teorik ve pratik anlamda hizmet eden tıp bilimi için yeni bir eğitim dönemine daha başlıyoruz. Tıp fakültemizde insan yaşamının devamını sağlayacak, toplum sağlığını yükseltecek, acısını dindirecek ve yaşam kalitesini artıracak bilgi, beceri ve tutumlarla dolu öğrenciler yetiştirmek amacındayız. Bu nedenle alacağınız eğitimin; bilgiye ulaşan, doğruluğunu sorgulayabilen ve elde ettiği bilgiyi problem çözme odaklı olarak kullanabilen yapıya ulaştırması gerekmektedir. Bu amaçlar doğrultusunda hazırlanmış eğitim programımızla, artan bilgi kitlesine işlevsel olarak ve süreklilik içinde ulaşmanızı sağlamak bizlerin görevidir. Hem doğru ve verimli bir sağlık hizmeti üretiminde, hem de bilgi üretimine katkıda bulunacak bilim adamlarının yetişmesinde rol oynamaktan mutluluk duyacağız. Tüm öğrencilerimize ve saygıdeğer öğretim üyelerimize mutlu, huzurlu ve başarılı bir eğitim dönemi diliyorum." diye konuştu. Dönem I Koordinatörü Prof. Dr. Seda Vatansever ile Dönem I Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Cevval Ulman ve Prof. Dr. Kenan Değerli'nin kendilerini tanıtmalarının ardından, Prof. Dr. Seda Vatansever tarafından Tıp Fakültesi hakkında bilgi verildi ve Dönem I ders programı tanıtıldı. Tören, "Tıp Eğitiminin Önemi ve Fakültemizin Eğitim Sistemi" konusunda Yrd. Doç. Dr. Süheyla Rahman tarafından yapılan konuşmanın ardından; kokteyl, danışman öğretim üyeleri ile tanışma ve yeni öğrencilerin beyaz önlüklerini giymeleri ile sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CBÜ Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement