Çelik ve Başaran'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Çelik ve Başaran'a Veda Yemeği

Çelik ve Başaran\'a Veda Yemeği

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Vali Yardımcısı iken Batman’a Vali olarak atanan Azmi Çelik ve Antalya iline atanan İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran için veda yemeği programı düzenlendi.

29.05.2014 13:48

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Vali Yardımcısı iken Batman'a Vali olarak atanan Azmi Çelik ve Antalya iline atanan İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran için veda yemeği programı düzenlendi.

Programa, Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve valilik personeli katıldı.

Eskişehir Vali Yardımcısı iken Batman Valisi olan Azmi Çelik'i "başarılı ve çalışkan bir mesai arkadaşı" olarak nitelendiren Vali Tuna, bu atamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Tuna, "Beraber çalıştığımız Vali Yardımcımız Azmi Çelik, Türkiye'nin 81 ilinden birinin valisi oldu. Bizim için gurur verici Azmi Bey'e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailesiyle daha nice güzel günlerde sağlıklı, huzurlu, başarılı bir yaşam diliyoruz. Vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımızın hepsinin yeri ayrı bizim için. Bizler mülki idari amirleri olarak mesleğimiz icabı ülkemizin tüm coğrafi bölgelerinde mutlaka görev yapıyoruz. Mesleğimiz icabı güzel ülkemizin tüm bölgelerinde severek görev yapıyoruz. Bizler bu mesleğe gönül veren insanlar olarak, bu ülke insanına hizmet etmek için büyük çaba sarf ediyoruz" dedi.

En iyi hizmeti sunmak için kurum amirleri ile büyük gayret gösterdiklerini belirten Vali Tuna, mülki idare amirlerinin bir il için ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Bir yerden ayrılırken güzel anılarla ve kurulan iyi dostluklarla ayrılmanın önemli olduğuna da değinen Tuna, Azmi Çelik'e Eskişehir'de yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Tuna sözlerinin sonunda Antalya iline atanan İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran'a da yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Antalya ilinde yapacağı çalışmalar için şimdiden başarılar diledi.

Staj dahil 22 yıllık meslek hayatı olduğunu belirten Batman Valisi Azmi Çelik ise, Türkiye'nin birçok yerinde görev yaptığını kaydetti. Çelik, "Bu süre içerisinde edindiğimiz birçok tecrübeler oldu. Eskişehir, benim vali yardımcısı olarak çalıştığım ikinci il. Burada edindiğim tecrübeleri inkar etmem mümkün değil. Öyle zannediyorum ki, vali yardımcılığı süreci içerisinde elde etmiş olduğum tecrübeler valilik yapacağım süre içerisinde ban çok büyük katkılar sağlayacak ve yol gösterecek. Ben, huzurlarınızda bu onurlu görevi bana layık görenlere teşekkür ediyorum. Bu yemeği tertip eden Valimize de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Tuna, Eskişehir'e yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Batman Valisi Azmi Çelik'e teşekkür plaketi verdi. Öte yandan Vali Tuna ayrıca, Batman Valisi Azmi Çelik'e ve Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran'a günün anısına çeşitli hediyeler verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik ve Başaran'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement