Cengiz, Muş Tanıtım Günleri'ni Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Cengiz, Muş Tanıtım Günleri'ni Değerlendirdi

Cengiz, Muş Tanıtım Günleri\'ni Değerlendirdi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Fatih Cengiz, Ankara’da düzenlenen 1. Muş Tanıtım Günleri organizasyonun son derece verimli geçtiğini ve bir sonraki organizasyonların daha renkli görüntülere sahne olacağını söyledi.

24.06.2014 15:19

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Fatih Cengiz, Ankara'da düzenlenen 1. Muş Tanıtım Günleri organizasyonun son derece verimli geçtiğini ve bir sonraki organizasyonların daha renkli görüntülere sahne olacağını söyledi.

Bu yıl Ankara'da ilk defa düzenlenen tanıtım günlerinin icra edilmesi için günler öncesinden hazırlıklara başlayan, emek veren, mücadele eden herkese sonsuz şükran ve teşekkürlerini sunan MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz, "Başta valiliğimiz ve belediyemiz olmak üzere, kaymakamlıklarımız, belde belediye başkanlıklarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz, esnaflarımız, işadamlarımız, hemşehrilerimiz bu güzel ve anlamlı günde var güçleri ile çalıştılar. 4 gün süren organizasyon için günler öncesinden hazırlıklara başlayan özverili ve gayretli hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Hem organizasyonda yer alanlara hem de tanıtım günlerinde bizleri yalnız bırakmayan hemşeherilerimize, konuklarımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür eder, saygılarımı sunarım" dedi.

Ankara'daki tanıtım günlerinin bir başlangıç olduğunu ve bundan sonraki tanıtım günlerinin daha verimli geçmesini sağlayacaklarını belirten Cengiz, "Muş olarak ilk defa böyle bir organizasyonun içerisinde yer aldık. Büyük ölçüde başarılı bir tanıtım programını geride bıraktık diyebiliriz. Eksikliklerimiz, hatalarımız olabilir. Genel olarak Muş profilini bu tanıtım günlerinde gördük diyebiliriz. Bundan sonraki tanıtım günlerinde eksikliklerimizi gidererek, daha güçlü ve daha kapsamlı bir katılımın olmasını sağlayacağız" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cengiz, Muş Tanıtım Günleri'ni Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement