Cengiz Topel İlköğretim Okulu Ek Binası Hazır - Son Dakika
Yerel

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Ek Binası Hazır

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Ek Binası Hazır

Cengiz Topel İlköğretim Okulu bahçesinde yaptırılan 650 öğrencinin eğitim ve öğretim göreceği ek binanın tamamlandığı bildirildi.

16.06.2012 11:24

Cengiz Topel İlköğretim Okulu bahçesinde yaptırılan 650 öğrencinin eğitim ve öğretim göreceği ek binanın tamamlandığı bildirildi.

Yapımı tamamlanan binanın sınıflara konulacak sıra ve masaları İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden talep edildi. 1 milyon 100 bin liraya mal olan okul, 2012-2013 eğitim öğretim yılına yetiştirildi.

Devir teslim sonrasında temizlik yapılacak ek binanın önemli bir ihtiyacı gidereceğini belirten okul müdürü Mehmet Akyıldız, "Okulumuza kavuşmak için artık gün sayıyoruz. Üç katlı ve 18 derslikli olan okulun 4,5 ayda kaba inşaatı bitti. 1964 yılında kurulan okul, yapılan yeni bina ile yıllar sonra rahat bir nefes aldı." dedi. Ek binanın devir tesliminden sonra eğitime kazandırılıp, okuldaki eğitim kalitesinin daha da artacağını söyleyen Akyıldız, "Şuanda öğrencilerimiz sınıf yetersizliği yüzünden mevcut sınıf sayısının üzerinde eğitim görüyorlar. Uzun zamandır uğraş verdiğimiz okulumuzun 3. bloğu da tamamlandı. Okulumuzdaki eğitimimiz daha kaliteli olacak. Bina asansörlü, toplantı salonlu, sığınaklı ve laboratuarlı olacak. Yeni bina ortaokul öğrencilerine tahsis edilecek. Cengiz Topel, uzun yıllardır hayalini kurduğu okul binasına nihayet kavuşuyor" diye konuştu.

Bu arada, okul bahçesinin girişinde yer alan eski binanın İmam Hatip Lisesi 5. sınıf öğrencileri için kullanılacağı belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cengiz Topel İlköğretim Okulu Ek Binası Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement