"Büyükşehir'i Rekor Bir Oyla Kazanacağız" - Son Dakika
Yerel

"Büyükşehir'i Rekor Bir Oyla Kazanacağız"

"Büyükşehir\'i Rekor Bir Oyla Kazanacağız"

CHP'nin Aydın'daki ilçe belediye başkan adaylarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Büyükşehir'i rekor bir oyla kazanacağız." dedi.

24.12.2013 10:04  Güncelleme: 10:02

CHP'nin Aydın'daki ilçe belediye başkan adaylarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; "Büyükşehri rekor bir oyla kazanacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe belediye başkan adayları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hedeflerinin yerel seçimde 17 ilçe'nin tamamını ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak olduğunu belirterek, "Bugün Belediye Başkanlarımız nezaket ziyaretinde bulundu. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin hedefi aynı doğrultuda. Bende gücümü halkımız ve belediye başkanlarımdan alıyorum. Aydın'da tüm ilçe belediyelerini ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni Türkiye'de ki rekor bir oyla kazanacağız" diye konuştu.

"BAYANLARIN KAZANACAĞINA İNANIYORU"

Hemcinsleri İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Ferda Çağlar Erkut ile birlikte fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Fadime Orbay'ın İncirliova Belediyesi'ni tekrar kazanacağına inanıyorum. Nazilli Belediyesi'ni de Ferda Çağlar Erkut'un kazanacağından şüphem yok" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Büyükşehir'i Rekor Bir Oyla Kazanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement