Çerkezköy Belediye Başkanı Akay'dan Sakatlar Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay'dan Sakatlar Derneği'ne Ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay\'dan Sakatlar Derneği\'ne Ziyaret

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek, "Sizleri ihmal etmemiz söz konusu olamaz. Siz bizim baş tacımızsınız" dedi.

30.09.2014 11:42

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret ederek, "Sizleri ihmal etmemiz söz konusu olamaz. Siz bizim baş tacımızsınız" dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyesi Necmettin Çınar, CHP Çerkezköy İlçe Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, CHP İlçe Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Sakatlar Derneği Şubesi'nin gönüllü üyelerinden Erdoğan Fıçıcı ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin, Başkan Vahap Akay'ın ziyaretinden son derece memnun ve mutluluk duyduklarını belirterek, "Öncelikle ziyaretiniz için sizlere dernek yönetimimiz adına teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Bizlerin sizden bir ricası var. Derneğimiz üyesi arkadaşlarımızın bazılarının kullandıkları tekerlekli sandalyeleri arızalı onların onarımları için sizden yardım istiyoruz" dedi.

Sakatlar Derneği'ne belediyenin imkanları doğrultusunda yardım edeceklerini ifade eden Başkan Akay ise, "Takdir edersiniz ki şu an Tekirdağ'ın 11 ilçesi içinde en borçlu bir belediyeyi bizler devraldık. Bu bir mazeret değil. Ama bir taraftan borç ödüyoruz bir taraftan da acil yapılması gereken hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Sakın sizleri ihmal ettiğim ya da sizlere yardım etmiyorum anlamına gelmesin. Bazı durumlarda mevcut ekonomik durumumuzu yerinde ve idareli olarak kullanmak zorundayız. Sizlere belediyemizin ekonomik imkanları nispetinde yardımlarımız olacak. Ama biraz bize zaman verin. Derneğinize gelir getirsin diye size Otobüs Terminalindeki tuvaletleri işletmek üzere verdik. Sırf bazı ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayın, başkasına muhtaç olmayın diye. Ama yine de belediye bizlere gereken yardımı yapmıyor derseniz yanlış olur. Bizler sizi hiçbir zaman dışlamadık. Her zamanda yanınızdayız. Dediğim gibi imkanlarımız nispetinde sizlere yardımlar yapacağız" diye konuştu.

Bir süre önce Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya'nın yaptığı açıklamalara atıfta bulunan Başkan Vahap Akay, "Dernek Başkanı 'Çerkezköy Belediyesi bizlere yardım etmiyor. Biz de taleplerimizi Büyükşehir Belediyesi'ne iletiriz' şeklinde basında çıkan haberler nedeniyle biraz kırıldım. Ama küsmedim. Sizlere daha öncede iki kez araba tahsis ettim. Ama sizlerin istediği şekilde de arabamız yok. Seçim öncesi sizlere ne söz verdiysem zaman içinde hepsi yerine gelecek. Şu an belediyemizin ekonomik olarak durumu iyi değil. Gelirimizi yerinde ve iyi kullanmamız gerekiyor. Bir taraftan borç ödüyoruz. Bir taraftan da öncelikle yapılması gereken hizmetlerin aksatılmadan yapılmasını sağlıyoruz" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediye Başkanı Akay'dan Sakatlar Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement