Çerkezköy'deki Tır Parkının Kaldırılması Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çerkezköy'deki Tır Parkının Kaldırılması Çalışmaları

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Çerkezköy\'deki Tır Parkının Kaldırılması Çalışmaları

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi girişindeki görüntü kirliğini sonlandırmak amacıyla başlatılan Kızılpınar yolu üzerindeki tır parkının kaldırılması çalışmalarında somut adımlar atıldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi girişindeki görüntü kirliğini sonlandırmak amacıyla başlatılan Kızılpınar yolu üzerindeki tır parkının kaldırılması çalışmalarında somut adımlar atıldı.

Çerkezköy Gümrük Müdürlüğünün yan tarafında kurulan tır parkının kaldırılması için Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi hemfikir oldu. Kaymakam Atilla Selami Abban ve Belediye Başkanı Vahap Akay'ın birlikte yaptığı toplantının ardından gümrük ve parkın kaldırılarak Veliköy Futbol Sahası yakınındaki araziye taşınması kararlaştırıldı. Bu alana Gümrük binasının inşası için belediye tarafından imar tadilatı işlemleri başladı. İmar tadilatının sona ermesinin ardından alan, Gümrük Bakanlığına tahsis edilecek.

Gümrük Müdürlüğünün taşınmasının ardından boşalacak alana ise Hükümet Konağı ve Çerkezköy Belediyesi tarafından da kültür tesisi yapılacağı belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Advertisement