Çetinkaya'ya Mardin'de Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Çetinkaya'ya Mardin'de Yoğun İlgi

Çetinkaya\'ya Mardin\'de Yoğun İlgi

Türkiye Gazetesi muhabiri ve ünlü rallici Burcu Çetinkaya, dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen ile röportaj yapmak için geldiği Mardin’de yoğun ilgi ile karşılaştı.

18.01.2014 14:39

Türkiye Gazetesi muhabiri ve ünlü rallici Burcu Çetinkaya, dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen ile röportaj yapmak için geldiği Mardin'de yoğun ilgi ile karşılaştı.

Çetinkaya, kente gelişinin ardından Derik ilçesi Dede köyünde yaşayan dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Mardin'de tarihi ve turistik yerleri gezen Burcu Çetinkaya Mardin'e hayran kaldığını söyledi. Ünlü ralliciyi gören Mardinliler Çetinkaya ile fotoğraf çekerek hayranlıklarını belirtti. Daha önce sadece Mardin'e geldiğini ancak gezmediğini belirten Çetinkaya bu ziyaretinde gezme imkanı bulduğunu ve umduğundan çok daha güzelliklerle karşılaştığını ifade etti. Çetinkaya, " Kızıltepe'de İHA muhabiri İsmail Aydoğan bizleri misafir etti. Kendisi ile beraber bir haber için Derik ilçesine gittik, hem Kızıltepe hem Derik hem de Mardin'de insanlar bizi çok sıcak karşıladı. Mardin'i çok sevdim. Mardin'de bulunan Artuklu Üniversitesi'ni ziyaret ettim, burada öğrencilerle bir araya geldim. Çok güzel bir üniversite olmuş, inşallah daha da güzelleşir, modernleşir ve Mardin'in tarihi yapısına uygun bir şekilde gelişir" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çetinkaya'ya Mardin'de Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement