Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi'nin başkanı Hüseyin Sözlü, sezon sonunda play-off'a kalmayı hedeflediklerini belirtti.
Sözlü, yaptığı açıklamada, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nda yarı final oynama başarısı gösterdiklerini hatırlatarak, bu sonuçla Adana'yı turnuvada en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydetti.
Ceyhan halkının takımına sahip çıktığını ve bunun da başarıyı getirdiğini ifade eden Sözlü, şöyle devam etti:
"Normal sezon tamamlandığında play-off'a kalmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki sezon ise ligin yanı sıra Avrupa'da da mücadele etmek istiyoruz. Şehrimizle beraber ülkemizi de gururla Avrupa'da temsil etmek en büyük arzumuzdur."
Muhabir: Anıl Bağrık
Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA
Son Dakika › Yerel › Ceyhan Belediyesi, Play-Off'a Kalmayı Hedefliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.