Ceylanpınar TRT 6'da Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar TRT 6'da Tanıtıldı

Ceylanpınar TRT 6\'da Tanıtıldı

Ceylanpınar TRT 6 televizyonunda tanıtıldı. Bajareme (Şehrimiz) programına konuk olan ilçe yetkilileri bölge hakkında bilgiler verdi.

06.02.2014 14:21

Ceylanpınar Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; TİGEM bahçesinde canlı olarak çekilen tanıtım programına konuk olarak Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, TİGEM Müdürü Bayram Maviş, Kamp Müdürü Abdulkadir Genç ve Pınar İlkokulu Müdürü Abdulbaki Özbek katıldı.

TRT 6 ekranlarında Ali Karademir tarafından hazırlanan ve sunulan Bajareme (Şehrimiz) isimli programda canlı olarak ilçe hakkında her yönü ile sohbet edilip, Suriyelilerle birlikte yaşamaya dair hususlar masaya yatırıldı, şehir merkezi ve TİGEM arazisi ile çeşitli çalışmaların görüntüleri yayımlandı. Programda konuşma yapan Kaymakam Musa Sarı iklimi gibi insanı da sıcak olan, ceylanların diyarı, dünyanın en büyük çiftliğinin bulunduğunu belirtip Ceylanpınar'ın herkesin gelip görmesinin gerektiğini söyledi. Kaymakam Sarı, Suriye sınırındaki Rasulayn şehrinde yaşanan çatışmalardan dolayı sıkıntılı günler yaşadıklarını bu nedenle beş vatandaşı kaybettiklerini ve çok sayıda yaralının bulunduğunu, bunlardan dolayı üzüntülerini ifade edip çatışmaların son bulmasıyla sıkıntılı günlerin geride kaldığını, bunun dışında Ceylanpınar'ın hiçbir zaman asayiş olayları ile gündeme gelmediğini kaydetti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ceylanpınar TRT 6'da Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement