CHP Adayı Öner'den 66 Mahalleye 66 Proje - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Öner'den 66 Mahalleye 66 Proje

CHP Adayı Öner\'den 66 Mahalleye 66 Proje

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Kepez’de artık tapu sorunu kalmayacağını, eğitim, sağlık, ulaşım sorunlarını vatandaşla ortaklaşa çözeceklerini belirtti.

04.03.2014 16:46

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Kepez'de artık tapu sorunu kalmayacağını, eğitim, sağlık, ulaşım sorunlarını vatandaşla ortaklaşa çözeceklerini belirtti.

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Fatih Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi. Esnaf gezisinin ardından da DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası'nı ziyaret eden Öner, CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'ın da katıldığı toplantıda örgütlü toplumun ideal bir toplum olduğunu vurguladı.

Sivil toplum örgütlerinin ve sendikalarının gerekliliğine inanan bir siyasetçi olduğunu vurgulayan Öner, "Kepez Belediye başkanlığım dönemimde de bu konuyla alakalı birçok çalışma yapmış biriyim. Üzülerek belirtmek istiyorum ki, son yıllarda Türkiye inanılmaz olaylar yaşadı. Bunun karşısında da çoğu sivil toplum örgütü ve sendik sessiz kalmakta. Takip ettiğim kadarıyla bu olaylar karşısında en çok ses çıkaran sendika DİSK'tir ve öncelikle bunun için sizi kutluyorum" diye konuştu.

"66 Mahalle 66 Proje" sloganıyla Kepez'e hizmet için yola çıktığını belirten Öner, projelerini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Erdal Öner Spor Salonu'nda açıklayacaklarını söyledi.

Programını ev ve kahvehane ziyaretleriyle devam ettiren Erdal Öner, "Tapu, sağlık, ulaşım, eğitim ve çevre düzenlemeleriyle ilgili sorunlar bizim de notlarımız arasında mevcut. 30 Mart'tan sonra göreve geldiğimizde, inşallah ortaklaşa çalışarak, bu sorunları çözeceğiz. Tabii ki bunun için öncelikle sandıkta bizi desteklemelisiniz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Öner'den 66 Mahalleye 66 Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement