CHP Akdeniz ve Toroslar'da Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

CHP Akdeniz ve Toroslar'da Yeni Dönem

CHP Akdeniz ve Toroslar\'da Yeni Dönem

CHP merkez Akdeniz ve Toroslar İlçe Başkanlıklarında hafta sonu gerçekleşen kongrelerin ardından yeni dönem başladı.

20.03.2012 17:12

CHP merkez Akdeniz ve Toroslar İlçe Başkanlıklarında hafta sonu gerçekleşen kongrelerin ardından yeni dönem başladı.

CHP Toroslar İlçe Başkanlığı'nda kongre sonucunda Adnan Gündoğdu başkanlık koltuğunu Mustafa Erkoç'a teslim ederken, Akdeniz İlçe Başkanlığı'nda ise mevcut başkan Ünal Uyar güven tazeledi. Bugün CHP Toroslar'da devir teslim töreni gerçekleştirilirken, Akdeniz'de de mazbatasını alan Ünal Uyar ve yeni yönetimi basına tanıtıldı. Her iki törene CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı da katıldı.

CHP Toroslar İlçe Başkanlığı'nı Mustafa Erkoç'a teslim eden bir önceki başkan Adnan Gündoğdu, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, Erkoç'a başarılar diledi. Görevlerin gelip geçici olduğunu vurgulayan Gündoğdu, "Oraya gelen, partisini daha iyi yerlere getirmek için çalışır. Biz Mustafa Erkoç'un ve arkadaşlarının bu görevi en iyi şekilde yapacağını biliyoruz. Biz nasıl her zaman her organda partimizin emrindeysek şimdi de Mustafa Erkoç'un emrindeyiz. Bayrak onların emrinde bizler de arkasında olacağız. Bir tek isteğim var o da herkesin bu partiye daha çok sahip çıkmasıdır" dedi.

Gündoğdu'nun verdiği bayrağı onurla taşıyacağını dile getiren Mustafa Erkoç da "Adnan Gündoğdu'nun emeklerini biliyorum. Bu emekleri boşa çıkarmayacağım. Ben de partimin Toroslar'da birinci parti olması için ev ev, köy köy, kasaba kasaba çalışacağımı ilan ediyorum. Yılmayacağım, usanmayacağım ve oylarımızı yükseltmek için elimden gelen bütün çabayı sarf edeceğim" diye konuştu.

AKDENİZ'DE İKİNCİ UYAR DÖNEMİ BAŞLADI

Bugün İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan CHP Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar ve yeni yönetimi de düzenlenen törenle basına tanıtıldı. Uyar, törende yaptığı konuşmada, son derece seviyeli, demokratik ve CHP'ye yakışan bir kongre yaptıklarını söyledi. Delegelere destekleri için teşekkür eden Uyar, "Kongrenin kazananı, kaybedeni olmadı. CHP ve Akdeniz kazandı. Şimdi bize düşen görev; karşıma aday olarak çıkan arkadaşım başta olmak üzere, ona oy veren bütün delege arkadaşlarımı kucaklamak, kimseyi ötelemeden, ötekileştirmeden, her kesimi, herkesi, bütün Akdeniz'i kucaklamaktı. Çok somut 2 hedefimiz var; birincisi, bütün arkadaşlarımla el ele vererek, gönül birliği içinde daha çok kadınımızı, daha çok gencimizi siyasete kazandırmak. İkincisi, yapılacak ilk yerel seçimde kaybettiğimiz günden bu yana içimizde bir sızı olan Akdeniz Belediyesi'ni yeniden kazanmak.

Bu amaçla Genel Merkezimize bağlı olarak, yeni bir siyaset anlayışı, yeni bir örgütlenme anlayışı ile başta bilim adamları olmak üzere bütün meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile birlikte projeler üreteceğiz. Sorunları halkımızla birlikte değerlendireceğiz, çözümü yine birlikte bulacağız" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Akdeniz ve Toroslar'da Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement