CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu tebrik etti - Son Dakika
Yerel

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu tebrik etti

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu\'nu tebrik etti

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret ederek tebrik etti. Tüzün ve CHP İl Başkanı Ali Özdemir, Başkan Bakkalcıoğlu'na başarılar diledi ve gelecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

01.04.2024 16:14  Güncelleme: 16:19

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, netleşen sonuçlara göre yeniden Bozüyük Belediye Başkanlığı'na seçilen Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret ederek, tebrik etti.

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Başkan Bakkalcıoğlu, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP İl Başkanı Ali Özdemir ile bir araya geldi. Milletvekili Tüzün ve İl Başkanı Özdemir, Başkan Bakkalcıoğlu'nun yoğun ve yorucu bir seçim sürecinin ardından ilçede büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, kendisini tebrik etti, görevinde başarılar diledi.

Seçim sonuçları üzerine bilgi alışverişinde de bulunulan ziyarette Milletvekili Tüzün ve İl Başkanı Özdemir, Bozüyük'ün hizmetlerle dolu güzel bir 5 yıl geçirdiğini ve ilçelilerin Başkan Bakkalcıoğlu'nun önünü açtığını belirterek, gelecek 5 yılda Bozüyük'ü çok daha güzel projelerin ve çalışmaların beklediğini söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu tebrik etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement