CHP Değirmenayvalı Beldesine Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP Değirmenayvalı Beldesine Çıkarma Yaptı

CHP Değirmenayvalı Beldesine Çıkarma Yaptı

Afyonkarahisar merkeze bağlı Değirmenayvalı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belde Teşkilatı istişare toplantısı, Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan başkanlığında yapıldı.

20.08.2013 12:39

Afyonkarahisar merkeze bağlı Değirmenayvalı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belde Teşkilatı istişare toplantısı, Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan başkanlığında yapıldı.

Şehit Jandarma Astsubay Ahmet Bayram Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, belde sakinleri başta olmak üzere merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Ramazan Kirez, Kemal Doğan ve Hasan Evrenkaya da katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda, ülke genelindeki sorunlar, açılım süreci ve Mısır'da yaşanan olaylarla ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, ayrıca yerel seçimlerde beldeden gösterilecek aday konusu da ele alındı.

Toplantıda konuşan Demirkırkan, yurt geneli ile birlikte Afyonkarahisar'da da özellikle ekonomik anlamda sorunların hat safhada olduğunu söyledi. Önümüzdeki seçimlerin ülke kaderini etkileyeceğini öne süren Demirkırkan, "Köylünün ekonomik sorunları artarak devam etmektedir. Önümüzdeki seçimler tüm ülkenin kaderini etkileyecektir. Yerel seçimler sonrası Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Bu açıdan yerel seçimler çok önemli. Değirmenayvalı beldemizde de CHP en iyi adayı çıkartacaktır. Çok kısa süre içinde adayımızı birlikte belirleyip, açıklayacağız. Sizlerin ve belde başkanımız Veysel Barutçu'nun gayretleri ile Değirmenayvalı beldemizde belediye başkanlığını alacağımıza inanıyorum" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Afyonkarahisar'a gerçekleştireceği ziyaret hakkında da konuşan Demirkırkan, "Bu hafta sonunda 25 Ağustos tarihinde genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu kentimize gelecektir. 25-26 Ağustos tarihlerinde birlikte Cumhuriyetin kazanıldığı toprakları dolaşacağız, birlikte Kocatepe'ye çıkacağız. Gece yarısı sabaha yakın Büyük Taarruz'un başladığı saatleri Kocatepe'de geçireceğiz. Bu unutulmaz deneyine tüm belde halkını davet ediyorum" ifadelerini kullandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Değirmenayvalı Beldesine Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement