CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Figen Çalıkuşu, şoförlere stres topu dağıttı.
Otogar Taksi Durağında taksi şoförleriyle bir araya gelen Çalıkuşu, Antalya'nın en önemli sorunun trafik olduğunu, bu sorunun çözümü için öncelikle şoförlerle buluşmaya karar verdiğini söyledi.
Trafikte en fazla stresi şoförlerin yaşadığına işaret eden Çalıkuşu, onlara yardımcı olabilmek için gülen yüz işaretli stres topları dağıttıklarını belirtti. İnsan hayatından zamanın çok kıymetli olduğunu, bundan dolayı stresten uzak durulması gerektiğini dile getiren Çalıkuşu, stres toplarıyla şoförlerin stresten uzak durmalarına yardımcı olmak istediklerini kaydetti.
Şoförlere, belediye başkanı olduğu takdirde yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi veren Çalıkuşu, "Kadının yaşadığı ev ile yaşamadığı ev arasında nasıl çarpıcı bir fark varsa kentin yönetim anlayışında da bu farkı hissedeceksiniz. Sorunlarımızı konuşmak için bugün buradayız, birlikte çözüm üreteceğiz" dedi.
Çalıkuşu, diğer taksi duraklarında da şoförlere stres topu dağıtacaklarını bildirdi.
Durak sorumlusu Mehmet Akyel de trafikteki en büyük sorunlarının alt geçitler olduğunu, bu sorunu kendilerini ziyaret eden tüm adaylara ileteceklerini belirtti. - Antalya
Son Dakika › Yerel › CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Şoförlere Stres Topu Dağıttı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?