CHP'den Elektrik Kesintilerine Meşaleli ve Mumlu Protesto - Son Dakika
Yerel

CHP'den Elektrik Kesintilerine Meşaleli ve Mumlu Protesto

CHP\'den Elektrik Kesintilerine Meşaleli ve Mumlu Protesto

Aralarında CHP’li milletvekilinin de bulunduğu 100 kişilik grup, sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve yüksek miktarda gelen elektrik faturalarını protesto etti.

19.01.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında CHP'li milletvekilinin de bulunduğu 100 kişilik grup, sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve yüksek miktarda gelen elektrik faturalarını protesto etti.

Kazım Özalp Caddesi önünde toplanan CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, CHP ilçe örgütü ve yaklaşık 100 kişilik grup ellerinde mum ve meşalelerle Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüşe geçtiler. Cumhuriyet Meydanı Atatürk heykeli önünde grup adına açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul şöyle konuştu:

"Elektriğe en çok ihtiyacımızın olduğu soğuk günlerde 8, 10 saat hatta günlerce elektriğimizi kesti. Şu anda birçoğumuzun çocukları hastanede yatıyor" dedi.

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar ise yaptığı açıklamada, yapılan uygulamanın hukuka aykırı olduğunu belirterek, "Elektrik kesintilerinden Antalya halkı bıkmış usanmıştır. Her defasında geç okuyup, geç gönderilen faturalar nedeniyle halktan haksız kazanç sağlanmıştır. Kimse kendi hatasına dayanarak hak sağlayamaz" dedi.

Açıklamanın ardından grup, ellerindeki meşale ve mumlarla olaysız bir şekilde dağıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den Elektrik Kesintilerine Meşaleli ve Mumlu Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement