Ortaca'da CHP Genel Merkezi'ne Polis Müdahalesine Tepki, Özgür Özel'e Destek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ortaca'da CHP Genel Merkezi'ne Polis Müdahalesine Tepki, Özgür Özel'e Destek

25.05.2026 12:30  Güncelleme: 14:30

CHP'nin 38. Olağan Genel Kurulu'na ilişkin 'mutlak butlan' kararı sonrası parti genel merkezine polis müdahalesi, Muğla'nın Ortaca ilçesinde protesto edildi. CHP İlçe Başkanı Osman Cihan Çimen, 'Beynimden vurulmuşa döndüm' dedi.

(MUĞLA) - CHP'nin 38. Olağan Genel Kurulu'na ilişkin "mutlak butlan" kararı sonrasında parti genel merkezine polis müdahalesi Muğla'nın Ortaca ilçesinde protesto edildi. CHP Ortaca İlçe Başkanı Osman Cihan Çimen, "Ben de sizler gibi genel merkeze zorla girilmesini televizyondan izledim. Gerçekten beynimden vurulmuşa döndüm. Böyle bir düşmanlık olmaz. Bu ne koltuk hırsı?" dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, eski CHP Muğla milletvekili Ali Arslan ile CHP, Emek Partisi, Türkiye İşçi Partisi, SOL Parti, çeşitli sivil toplum örgütü üyeleri CHP Ortaca İlçe Başkanlığı önünde toplandı.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Osman Cihan Çimen, burada yaptığı açıklamada, "Ben de sizler gibi genel merkeze zorla girilmesini televizyondan izledim. Gerçekten beynimden vurulmuşa döndüm. Böyle bir düşmanlık olmaz. Bu ne koltuk hırsı?" dedi.




Eski CHP Muğla Milletvekili Ali Arslan ise "Gerçek liderimiz Özgür Özel'dir. Buradan kendisini kutluyorum, kalbinden gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.




Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ortaca'da CHP Genel Merkezi'ne Polis Müdahalesine Tepki, Özgür Özel'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement