CHP Heyetinden, Ak Partili Belediye Başkanına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP Heyetinden, Ak Partili Belediye Başkanına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

CHP Heyetinden, Ak Partili Belediye Başkanına \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır ve beraberinde parti teşkilatı üyeleri, AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

07.04.2014 18:11

CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır ve beraberinde parti teşkilatı üyeleri, AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Hüsrev Kutlu'yu ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan, CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Merkez ilçe Başkanı Hanifi Çavuş, CHP belediye meclis üyeleri ziyaret etti. Tebrik ziyaretinde bulunanlara teşekkürlerini ileten Kutlu, Adıyaman halkının güvenine layık olacaklarını, daha yaşanılabilir bir kent oluşturmak için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretlerle ilgili memnuniyetini dile getiren Başkan Kutlu, "Göreve geldiğimiz günden buyana her gün çok sayıda kişi ziyaretimize gelerek tebrik ediyor. Nazik ziyaretlerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Seçim süreci 30 Mart'la birlikte sona erdi. Kerametin Sayın Başbakanımıza ait olduğu bu seçimde, üzerimize düşeni yaptık. Seçimin ardından Ak kadrolarda ve Adıyaman'da haklı bir gurur yaşanmaktadır. Bu gururu yaşatanlara teşekkür ediyorum. Seçimin kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bundan böyle hizmete odaklanacağız. Hizmetin en güzeline layık olan şehrimizi, layık olduğu konuma taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

CHP Heyeti ise Hüsrev Kutlu'ya görevinde başarılar dileyerek, Adıyaman'a daha iyi hizmet etmesi temennisinde bulundular. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Heyetinden, Ak Partili Belediye Başkanına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement