CHP İzmir Milletvekili Balbay, Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir Milletvekili Balbay, Afyonkarahisar'da

CHP İzmir Milletvekili Balbay, Afyonkarahisar\'da

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde partisinin belediye başkan adayı Yaşar Çengel'in tanıtım törenine katıldı.

19.02.2014 18:05  Güncelleme: 09:35

Balbay, törende yaptığı konuşmada, 17 Aralık'tan itibaren hükümetin yolsuzlukla anılır hale geldiğini savunarak, hükümet yetkililerinin bu yolsuzluğu unutturmak için ellerinden geleni yaptığını öne sürdü.

Osmanlı'da Lale Devri olduğunu anımsatan Balbay, "Yolsuzlukları unutmamızı istiyorlar ama unutmayacağız. 30 Mart seçimlerinde yolsuzluğu unutmadığımızı göstereceğiz. Yepyeni bir Türkiye kuracağız" diye konuştu.

Türkiye'de tarımın bitme noktasına geldiğini söyleyen Balbay, şunları kaydetti:

"Bu topraklar 100 milyon kişiyi doyuracak kadar bereketli. Hükümetin ekip biçmekle ilgili tek ilgisi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in soyadı. CHP iktidarında tarımı yeniden ayağa kaldıracağız."

Ergenekon soruşturması kapsamında haksız davalar sonucu tutuklandığını iddia eden Balbay, 30 Mart'ta haksız davalar döneminin de hesabının sorulacağını belirterek, kendisini hala özgür hissedemediğini söyledi.

Balbay, Çay'da esnaf ziyareti de yaparak, beraberindeki CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve partililerle kol kola girerek yürüyüş yaptı.

Balbay, kendisine verilen beyaz bir güvercini uçurdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İzmir Milletvekili Balbay, Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement