CHP Karacasu'da Adalet Nöbeti - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Karacasu'da Adalet Nöbeti

22.05.2026 02:01

CHP Karacasu İlçe Başkanlığı, Olağan Kurultay davası sonrası adalet nöbeti başlattı.

Haber: Özgür DEDEOLUK

(AYDIN)- Cumhuriyet Halk Partisi Karacasu İlçe Başkanlığı, CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı'na ilişkin davada verilen kararın ardından "adalet nöbeti" başlatıldığını duyurdu.

CHP Karacasu İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, hukuki ve siyasi mücadeleden geri adım atılmayacağı belirtilerek, "Bizi teslim alırlarsa gelecek sandığı şimdiden teslim almış olurlar; o yüzden teslim olmayacağız" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, "Yolumuz yolsuza, yüzümüz nursuza, ömrümüz arsıza denk düşmesin inşallah" denildi.

İlçe Başkanlığı, nöbet sürecinin başladığını "Işıklarımız sürekli yanacak. Nöbetteyiz" sözleriyle duyurdu.

Açıklamada ayrıca, Karacasu'da başlatılan nöbet ve tepki sürecinin önümüzdeki günlerde de sürdürüleceği kaydedildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel CHP Karacasu'da Adalet Nöbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement