CHP, Kırklareli'de Adaylarını Anket ile Belirleyecek - Son Dakika
Yerel

CHP, Kırklareli'de Adaylarını Anket ile Belirleyecek

CHP, Kırklareli\'de Adaylarını Anket ile Belirleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli merkezi, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde belediye başkan adaylarını anket ile belirleme kararı aldı.

07.09.2013 11:56  Güncelleme: 12:28

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli merkezi, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde belediye başkan adaylarını anket ile belirleme kararı aldı..

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Kırklareli merkez, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde belediye başkanı aday adayı olanlar arasında belediye başkan adayının anket ile belirleneceğini bildirdi.

CHP 5 Genel Başkan Yardımcısının başkanlığında yerel seçim komisyonu oluşturulduğunu dile getiren Dibek, " Kırklareli İl Başkanı Milletvekilleri Mehmet Kesimoğlu, ben ve il denetmenimiz Recep Gürkan ile birlikte ilimizin toplantısını yaparak ilimizdeki belediye başkanlığı aday adaylarından belediye başkan adayını anket sonucu belirlenmesine karar verdik. Bu toplantının amacı ilimizin belediye başkan adaylarını hangi yöntem ile belirlenmesi konusunda. Bizim birçok ilçemizde ve beledemizde zaten bu konuda bir uzlaşı var. Mesela Pınarhisar'da belediye başkanımız tek aday, Vize'de de tek aday uzlaşı var. Büyük ilçelerimizde birden fazla belediye başkan adayı arkadaşlarımız var. Kırklareli, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerimizde birden fazla aday adayımız var. Buralardaki aday adaylarımızdan birini aday olarak vatandaşımızın karşısına çıkma yöntemi ne olsun diye konuşuldu ve adaylarımızın kamuoyu yoklaması anket ile belirlenmesine karar verildi. Anlet sonuçlarına göre bir ihtiyaç doğarsa eğer örgütümüzün düşüncelerini alacak. Kararı genel olarak seçmenimiz, halkımız karar verecek" şeklinde konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP, Kırklareli'de Adaylarını Anket ile Belirleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement