CHP'li Kadınlar Kılıçdaroğlu ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Kadınlar Kılıçdaroğlu ile Buluştu

CHP\'li Kadınlar Kılıçdaroğlu ile Buluştu

Manisa Milletvekili Hasan Ören'in misafiri olarak Ankara'da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Soma Kadın Kolları, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu genel merkezde ziyaret etti.

16.05.2012 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Milletvekili Hasan Ören'in misafiri olarak Ankara'da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Soma Kadın Kolları, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu genel merkezde ziyaret etti.

Parti Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu'nun konuğu olan kadınlar, Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Genel Başkan Yardımcıları Nihat Matkap, Faik Öztrak, Birgül Ayman Güler, Perihan Sarı, Atila Emek ve CHP Manisa Milletvekillerinin yakın ilgisiyle karşılandı. Ziyarette konuşan Kılıçdaroğlu, kadınların siyasette daha etkin olmaları için tüzük değişikliği yaptıklarını, kadınların ve gençlerin siyasete kalite getireceğini, başarının kadınlar sayesinde olacağını belirtti.

Soma Kadın Kolları Başkanı Gülay Yıldız ise, Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek her zaman CHP için çalışacaklarını ifade etti.

CHP Soma Kadın Kolları, iki gün boyunca Anıtkabir, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Eski Meclis ve TBMM'yi ziyaret etti. CHP'li kadınlar, partinin grup toplantısına katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun haftalık sunuş konuşmasını dinledi. Somalı kadınlar, Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Sakine Öz ve diğer milletvekilleri ile de görüştü.

Başkan Gülay Yıldız, kendilerini iki gün boyunca Ankara'da ağırlayan ve yanlarından ayrılmayan Manisa Milletvekili Hasan Ören'e, eşi Ayşe Ören'e ve danışmanlarına teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Kadınlar Kılıçdaroğlu ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement