CHP'li Nazik Işık Uygur'a Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Nazik Işık Uygur'a Sahip Çıktı

CHP\'li Nazik Işık Uygur\'a Sahip Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Parti Meclis üyesi Nazik Işık, önceki gün Torbalı'ya gelerek CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ile görüştü.

13.09.2013 15:56

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Parti Meclis üyesi Nazik Işık, önceki gün Torbalı'ya gelerek CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ile görüştü. Belediye Başkanı İsmail Uygur'un ceza alması ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Işık, "Meyve veren ağaç taşlanır" dedi. Torbalı'ya bağlı Ormanköy'de devam eden parti okulu projesi kapsamında çalışan partilileri ziyaret eden Işık, ayrıca köyde hizmete giren kütüphanenin de açılışını gerçekleştirdi. Buradaki açılıştan sonra belediyeye ait kafeteryaları ve El İşi Pazarı'nı gezerek, daha sonra partililer ile birlikte Ayrancılar Suyunbaşı'nda akşam yemeği yedi. CHP PM Üyesi Nazik Işık, daha sonra Torbalı'dan ayrıldı.

'BÖYLE BİR ADALETSİZLİK KABUL EDİLEMEZ'

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un Ankara'da olmasından dolayı katılamadığı ziyarette konuşan CHP PM Üyesi Nazik Işık, Uygur'un aldığı ceza ile düşüncelerini dile getirdi. Bu cezanın eşi ve benzerinin bulunmadığını kaydeden Nazik ışık, "Böylesine hukuksuzluk ve adaletsizlik kabul edilemez. AK Partili belediye başkanları da birçok memurun görev yerine değiştirdi. Ancak onlara böyle bir ceza verilmedi" şeklinde konuştu.

'SANDIKTA YENEMEDİLER, OYUNLARLA ALT ETMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Siyasilerin iktidar gücünü kullanarak masa başında oyunlarla verilen cezaları asla kabul etmeyeceklerini ifade eden Işık, "Sandıkta yenemedikleri başkanımızı masa başı oyunlarda alt etmeye çalışıyorlar. Bu tür oyunlara gelmeyeceğiz. Ankara'da bu işin takipçisi olacak ve araştıracağız" diye konuştu. Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yanında olduklarını belirten PM Üyesi Nazik Işık, Uygur'u desteklediklerini ve yanında olduklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Nazik Işık Uygur'a Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement