CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş Açıklaması

CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş Açıklaması

Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 50.Uluslararası 24.Ulusal Hacıbektaş-ı Veli anma etkinliklerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yapılan saldırıyı bir kez daha kınadı.

22.08.2013 15:23

Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 50. Uluslararası 24. Ulusal Hacıbektaş-ı Veli anma etkinliklerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yapılan saldırıyı bir kez daha kınadı.

CHP İl Başkanı Ahmet Göktaş yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"16/08/2013 tarihinde Hacıbektaş ilçemizde Sayın Devlet Bakanı Bekir Bozdağ'a yönelik eylemi şiddetle kınamaktayız. Olaydan hemen sonra Sayın Hacıbektaş Belediye Başkanıyla birlikte hastanede Sayın Bakını ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi bildirmiştik.

Olay üzücü ve beklenmedik şekilde olmasına rağmen sayın Bakanın zarar görmemesi bizi sevindirmiştir. Ayrıca güvenlik kuvvetlerimizin yerinde ve etkili müdahalesi sonucu ve orada bulunan bazı kişilerin yerinde davranışları sayesinde üzücü olay daha fazla büyümemiş, görevli güvenlik görevlilerimizin sağduyulu ve akıllıca davranışları sayesinde halkın olaylara müdahalesi önlenmiş ve şüpheli etkisiz hale getirilip karakola intikal ettirilmiştir. Bu olaylar esnasında meydandaki halkın büyük çoğunluğunun da haberi veya rahatsızlığı olmamıştır. Bu sebeple güvenlik güçlerimizden bir kez daha gururla bahsetmekten onur duymaktayız. Başka bir yerde olsa, olaylar çıkar ve birçok insan yaralanabilir, hatta daha üzücü şeyler olabilirdi.

Bu vesileyle sayın Bakana bir kez daha geçmiş olsun diyor, ülkemizin huzurlu ve güvenli olmasında emeği geçen güvenlik görevlilerine teşekkür ediyoruz." - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement