CHP'nin 90. Yaşı Bodrum'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin 90. Yaşı Bodrum'da Kutlandı

CHP\'nin 90. Yaşı Bodrum\'da Kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 90.yıl dönümü Bodrum Belediye Meydanı'nda bir tören düzenlenen bir törenle kutlandı.

09.09.2013 17:25

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 90. yıl dönümü Bodrum Belediye Meydanı'nda bir tören düzenlenen bir törenle kutlandı.

Törene CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve CHP'li Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan ve Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Kuyumcular Çarşısı'nda bulunan ve geçtiğimiz aylarda yenilenen parti binasının açılışı yapıldı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen bu açılıştaki konuşmasında ise parti binalarının yenilenmesindeki yardımlarından dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti. Yeni parti binasının açılışını partinin en yaşlı üyeleri Rıfat Güneri ve Tangör Kaygusuz tarafından birlikte yapıldı.

Açılış sonrası CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek CHP'ne katıldığı için teşekkür edip başarılar diledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin 90. Yaşı Bodrum'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement