CHP Ordu İl Yönetim Kurulu Toplantısı Fatsa'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Ordu İl Yönetim Kurulu Toplantısı Fatsa'da Yapıldı

CHP Ordu İl Yönetim Kurulu Toplantısı Fatsa\'da Yapıldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı tarafından yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

16.05.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı tarafından yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Parti binasında düzenlenen toplantıya CHP Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, çevre ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi olan CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam gerçekleştirdi. Çam, "Üyelerimizin, partililerimizin ve hemşerilerimizin sorunlarını bu danışma toplantılarında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Artık yerinden yönetim ve günlük basın toplantılarıyla değil, tüm ilçeleri gezerek toplantılar gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda da Fatsa ilçemize ne katkı sağlayacaksak yapmaya çalışacağız. Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Ordu İl Başkanı Atilla Şahin ise toplantıda yaptığı açıklamada, "İl yönetim kurulu toplantılarının ilçelerde yapılması özellikle üyelerimizin de katılması bizim için çok önemlidir. CHP'de her birey genel başkan yardımcısıdır ve aşağı doğru giden bir sıfatı sağlayacaktır. Bu bilinçle hareket eden topluktan oluşan bir partiyiz. Katılım gerçekten çok yüksek ve bizlerde bu katılımın bizlere olan inancını biliyoruz. Salonlara artık sığmıyoruz. Bu anlamda toplantılarımız tüm hızıyla tüm ilçelerimiz de gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

Toplantıda CHP Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız da partililere bir konuşma yaptı ve toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Ordu İl Yönetim Kurulu Toplantısı Fatsa'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement