Çiçekçiler Odasında Uysal, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Çiçekçiler Odasında Uysal, Güven Tazeledi

Çiçekçiler Odasında Uysal, Güven Tazeledi

Antalya Çiçekçiler ve Esnaf Odası'nda mevcut başkan Alim Uysal güven tazeledi.

17.02.2014 17:51

Antalya Çiçekçiler ve Esnaf Odası'nda mevcut başkan Alim Uysal güven tazeledi.

Antalya Çiçekçiler Esnaf Odası'nın Olağan Genel Kurulu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'un yaptığı Genel Kurulda seçime, tek aday olarak giren Alim Uysal bir kez daha başkan seçildi.

Pek çok oda başkanının iştirak ettiği Genel Kurulda odanın faaliyet, denetim raporu ve bilanço gelir gider tablolarının okunmasının ardından tek liste halinde gidilen seçimde kullanılan 55 oy'un tamamını alan mevcut Başkan Alim Uysal dört yıllığına daha Antalya Çiçekçiler Odası'nın Başkanı oldu.

Genel Kurulda güven tazeleyen Uysal, odaya tüm üyelerin sahip çıkması gerektiğini,toplu şekilde hareket edilmesi halinde başarılı olunabileceğini söyledi.

Uysal, " Bundan sonraki süreçte, sadece çiçekçi esnafı değil bizim odamıza kayıtlı başka sektörlerdeki arkadaşlarımızda var. Onların sıkıntısını da siz kendi yüreğinizde hissetmezseniz, onlar çiçekçi esnafının sıkıntısını kendi yüreklerinde hissetmezlerse, onun canı acıdığında benim canım acımazsa biz bu birlikteliği sağlayamayız. Onun için süratli bir şekilde, hep birlikte ister odamıza kayıtlı olsun, ister başka bir meslek örgütüne kayıtlı olsun bütün sektördeki arkadaşlarımla birlikte organize hareket ederek sesimizi daha fazla duyuracağımıza ben inanıyorum" diye konuştu.

Uysal'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Esen Kotan, İsmail Bakaç, Zeynep Aytaç, Murat Büken, Havva Akın ve Vedat Bozoğlu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiçekçiler Odasında Uysal, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement