Çiftçilere Makine ve Ekipman Desteği - Son Dakika
Yerel

Çiftçilere Makine ve Ekipman Desteği

Çiftçilere Makine ve Ekipman Desteği

Alaplı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Rafet Yılmaz, "2014 Yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" kapsamında, çiftçilere makine ve ekipman desteği verileceğini söyledi.

25.05.2014 12:44

Alaplı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Rafet Yılmaz, "2014 Yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" kapsamında, çiftçilere makine ve ekipman desteği verileceğini söyledi.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, programdan Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı olan çiftçilerin faydalanabileceğini belirtti.

Destekten yararlanmak isteyen çiftçilerin, Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne müracaat etmesi gerektiğini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Programa ÇKS veya diğer kayıt sistemlerine kayıtlı gerçek ve tüzel kişiler başvuru yapabilecektir. Makine ve ekipman alınlarının desteklenmesi 41 yatırım konularını kapsamaktadır. Proje kapsamındaki konulara ilişkin proje hazırlayarak, yatırım teklifi vermek isteyen yatırımcıların 9 Haziran tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir." - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çiftçilere Makine ve Ekipman Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement