Çıkrıkçıoğlu Öğrenci Yurdu'ndan Anlamlı Program - Son Dakika
Yerel

Çıkrıkçıoğlu Öğrenci Yurdu'ndan Anlamlı Program

Çıkrıkçıoğlu Öğrenci Yurdu\'ndan Anlamlı Program

Oltu Safiye Çıkrıkçıoğlu Öğrenci Yurdu, Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenledi.

18.03.2014 12:06

Oltu Safiye Çıkrıkçıoğlu Öğrenci Yurdu, Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenledi. Program Gül Bahçe Çocuk Evi Salonunda gerçekleştirildi.

Programı Safiye Çıkrıkçıoğlu, Halitpaşa Kız Öğrenci Yurdu ve Narman Kız Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler tarafından hazırlanan Anma Programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yurt Müdürü Ali Yiğit yaptığı açıklamada; "Yurtlarımızda kalan öğrencilerimize geçmişte ecdadımızın tarihe damga vurduğu yüzbinlerce şehit verdiğimiz onurumuz Çanakkale Zaferi'ni anlatarak, şanlı tarihimizi çocuklarımıza aşılamak istedik." dedi.

Gülbahçe Çocuk Evi'nde kalan 5 yaşındaki öğrencilerden Semih Tosun Yasin-i Şerif, 4 yaşındaki Sait Sönmez ile Ahsen Sena Taş ise Hadis-i Şerif okuyarak programa katılanlardan büyük alkış aldılar.

Gecenin konuşmacısı olarak Çanakkale'den gelen Rehber Fehmi Engin ise 2 saat boyunca Çanakkale Zaferi'ni en ince ayrıntılarına kadar anlattı.

Programa daha çok bayanların ilgi gösterdiği gözlerden kaçmazken gösterilen yoğun ilgi salon dışına taştı.

Programa; Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, MHP Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşcı, Oltu'nun yetiştirdiği işadamlarından Yusuf Cebeci ve çok sayıda davetli katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çıkrıkçıoğlu Öğrenci Yurdu'ndan Anlamlı Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement