Adıyaman'da "Ramazan Etkinlikleri" her gün farklı programlarla dolu dolu geçiyor.
Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizesiyle gerçekleşen etkinliklere, vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Bir yandan Demokrasi Parkı'nda, diğer yandan mahallelerde düzenlenen programlar, her akşam teravih namazının akabinde başlıyor, gece geç saatlere kadar devam ediyor.
Etkinlikler kapsamında Demokrasi Parkı'nda çocuklara yönelik Mersin Yenişehir Tiyatrosu Altan Erkekli Sahnesi grubu tarafından "Afacan Özcan" isimli oyun sahnelendi.
Oyunu izleyen çocuklar, doyasıya eğlendi. Başak Karatepe'nin yazdığı, Özgür Ahmet Gönenler'in yönettiği "Afacan Özcan" adlı oyunda, arkadaşlık, yalan söylememe, başkasına ait bir şeyi almama, aile sıcaklığı ve sevgisi, okumanın ve okulun değeri, büyüklerin sözünü dinlemenin yararları gibi birçok değerin işlendiği ve aktarıldığı müzikli, eğlenceli çocuk oyununda Erkut Efe Bozkurt, Elif Karaahmet, Özgür Küçüköner ve Riyadhan Kartal rol aldı.
Muhabir: Hakan Furkan
Yayıncı: Mehmet Öztaş - ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Çocuklar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.