Çocuklar 'Kırmızı Şapkalı Kurt' ile Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Çocuklar 'Kırmızı Şapkalı Kurt' ile Tanıştı

Çocuklar \'Kırmızı Şapkalı Kurt\' ile Tanıştı

Çankaya Belediyesi, çocukları sanatla tanıştırmaya devam ediyor.

10.04.2017 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi, çocukları sanatla tanıştırmaya devam ediyor. Belediye tarafından 4 köyden servislerle Yılmaz Güney Sahnesi'ne getirilen 300 çocuk ve ailesi Kırmızı Şapkalı Kurt oyunu ile keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun (AST) Yılmaz Güney Sahnesi'nde sergilediği Kırmızılı Şapkalı Kurt adlı oyuna belediye tarafından getirilen; farklı semtlerde yer alan Çankaya Evleri ve çevredeki 4 köyde yaşayan 300 çocuk ve ailesi sanat dolu, keyifli bir hafta sonu yaşadı. Her kuşaktan insanın hafızasında yer eden masallardan olan Kırmızı Başlıklı Kız'ı farklı bir bakışla yeniden yorumlayan, Hakan Güven'in yazıp yönettiği Kırmızı Şapkalı Kurt oyunu, çocukları olduğu kadar anne babaları da düşündürüp güldürdü.

AST'ın genç kadrosunda yer alan Erdem Ulusal, Çağlar Deniz, Gökçen Cavga, Nalan Güreş, Velican Demirel, Melikcan Sapan, Fatih Serdar Öncü, Sezen Zülbahar, Seçil Çetin'in sahne aldığı Kırmızı Şapkalı Kurt, günümüzden örneklerle çocuklara doğa sevgisi, kardeşlik ve dayanışmayı da öğretiyor. Ormandaki canlıları kendi çıkarları için yok etmeye çalışan kötü yürekli kurt çetesine karşı kuzular ve Kırmızı Şapkalı Kız'ın dayanışmasının zaferini sergileyen oyun, izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar 'Kırmızı Şapkalı Kurt' ile Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement