Çanakkale Belediyesi ve Kent Konseyi Eğitime Destek Çalışma Grubu tarafından organize edilen ücretsiz yaz okulları başladı.
Açılış töreni Deniz ve Rüzgar Sporları Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Çanakkale Belediyespor ve Abydos Wind Surfing'in de katkı sunduğu yaz okulları açılış törenine katılarak öğrencilerin heyecanlarını ve mutluluklarını paylaşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, böyle anlamlı bir projede yer almanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Gökhan, ayrıca projede emeğe geçen tüm çalışanlara teşekkürlerini iletirken, çocuklara başarı ve güzel bir tatil diledi.
Açılışın ardından çocuklar yaş gruplarına göre ayrılarak öğretmenleri ile tanıştı. Yaz okuluna katılan 7-15 yaşları arasındaki çocuklar, yaz tatillerini eğlenerek değerlendirecekleri sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra iletişim becerilerini de geliştirme imkanı bulacak. - ÇANAKKALE
Son Dakika › Yerel › Çocuklara Yaz Tatili Hediyesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.