Çocukların Bayramında Çocuk Başkan - Son Dakika
Yerel

Çocukların Bayramında Çocuk Başkan

Çocukların Bayramında Çocuk Başkan

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'nun Makamını Devralan İbrahim Oğuz İsimli Öğrenci, Belediye Başkanı Olarak İsteklerini Dile Getirdi.

22.04.2011 22:21

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında karaman belediye başkanı kâmil uğurlu'nun makamını devralan ibrahim oğuz isimli öğrenci, belediye başkanı olarak isteklerini dile getirdi.

Vali Ali Akan İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti. Okul Müdür Yardımcısı Hakan Karakaya ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Dudu Bulutçu ile birlikte geldikleri Belediyede Başkanlık makamını devralan 8. sınıf öğrencisi İbrahim Oğuz, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Çocuk Bayramı'nın Karaman Belediye Başkanı İbrahim Oğuz, makamda hazır olarak bekleyen Birim Müdürleri'nden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı, gördüğü eksiklikleri anlattı.

23 Nisan Başkanı Oğuz: "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu koltuk benim için bir hizmet meşalesidir. Sayın Başkanımdan bir günlük de olsa devraldım. Onun Karaman için yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Karamanımız Türk Dünyası'na Başkentlik yapan bir şehir konumunda. Başkanımızın bu bilinçle hareket ederek Yunus Emre Sevgi Parkı'na, Türk Tarihinin en önemli abidelerinden olan Kül Tigin Anıtının dikilmesinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Başkanımızın tarihimize sahip çıkması ve bu eseri Karaman'a kazandırması çok önemli bir olaydır" dedi.

Geçici Başkan Oğuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bütün Türk milletine hayırlı olmasını dilerken, Belediye Birim Müdürlerine de; gıda denetimlerinin artması, Park ve Bahçelerde yapılması gereken düzenlemeler ve altyapı da gördüğü eksiklikleri belirtti. Karaman Belediyesi'nin yapılacak projeler konusunda Türkiye'ye örnek olduğunu ve bu yatırımların devam etmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'nun genç ve çocuklara yönelik sürdürdüğü hizmetler için de teşekkür etti.

Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ise: "Başkanımız son derece donanımlı, kendisine hayran kaldım. Yaptığı tespitler çok doğru. Umarım kendisini ilerde devletin üst kademelerinde görürüz. Sosyal ve Kültürel anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz Uluslar arası nitelikte dijital bir kütüphane oluşturdu.

Burada dünya genelinde yazılmış ne kadar yazma eserler varsa bu dökümantasyon merkezinde bulunacak. İlimizde; Kapalı Pazar, Köprülü Kavşak, Çukurbahçe, Kuğulu Park, Yunus Emre Sevgi Parkı, Ortaöğretim Kampusü, Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Kent Meydanı Projesi gibi çalışmalarımızın bazılarının yapımı devam ediyor, bazıları da başlamak üzere. Bugün burada siz gençleri ağırlamaktan büyük keyif aldım. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, derslerinizde ve hayatınızda başarılar diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, makamını ziyaret eden çocuklara, günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Çocukların Bayramında Çocuk Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement