Çolak, MHP'lileri Kahvaltıda Milletvekili Adayları ile Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Çolak, MHP'lileri Kahvaltıda Milletvekili Adayları ile Buluşturdu

Çolak, MHP\'lileri Kahvaltıda Milletvekili Adayları ile Buluşturdu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2011 genel seçimlerinde MHP’den Milletvekili Adayı olan Değişim Medya Yönetim Kurulu Başkanı Semih Çolak, partisinin eski ilçe başkanlarını düzenlenen kahvaltıda MHP Zonguldak Milletvekili adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen ve Ahmet Emir Bayramoğlu ile bir araya getirdi.

19.05.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2011 genel seçimlerinde MHP'den Milletvekili Adayı olan Değişim Medya Yönetim Kurulu Başkanı Semih Çolak, partisinin eski ilçe başkanlarını düzenlenen kahvaltıda MHP Zonguldak Milletvekili adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen ve Ahmet Emir Bayramoğlu ile bir araya getirdi.

Kdz. Ereğli Midilli Park'ta düzenlenen kahvaltıya MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen ve Ahmet Emir Bayramoğlu'nun yansı sıra MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, eski ilçe başkanlarından İlkay Özdemir, Mehmet Özkanca, Süleyman Özkaramuk, Kemalettin Bektaş, Mustafa Gediksiz, eski milletvekili adaylarından Semih Çolak, Cevat Ön, Muhammet Ateş, 2014 Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz'in yanı sıra ülkü ocakları mensupları ile partinin bazı yöneticileri katıldı.

Kahvaltıda konuşan MHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen, Zonguldak'ta birinci parti olacakları iddiasında bulundu. Semih Çolak tarafından düzenlenen kahvaltıda ortaya konulan birlik ve beraberliğinde bunun bir göstergesi olduğunu savunan Erkmen "Gerek burada gerek Zonguldak ve gerekse de Zonguldak'ın her köşesinde şu anda Milliyetçi Hareket Partisi tek yumruk halinde" dedi.

ÇAKAN: "SİYASETTE TEK BAŞINIZA HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZSINIZ"

Siyasi yaşamında her zaman 'Ben' değil 'biz' olgusunu öne çıkardığını ve bu yönde hareket ettiğini dile getiren MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan, bölgenin ve ülkenin MHP'ye ihtiyacı olduğunu söyledi. Çakan konuşmasında şu sözlere yer verdi "Çok değerli kardeşimiz Semih Çolak beyin bu sabah kahvaltısında bizleri birleştirmesi örnek bir davranıştır. Özellikle kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çünkü hemen hemen Milliyetçi Hareket partisinin kuruluşundan bu yana uzun yıllar görev almış İlçe başkanlığı, milletvekili adaylığı belediye başkan adaylığı ilçede ve ilde görev yapmış bütün teşkilat mensuplarına, hayatta olan bütün arkadaşlarımızı çağırarak bugün burada birleştirici bütünleştirici rol oynaması gerçekten takdire şayandır. Hayatım boyunca ben, hiç bir zaman ben demeden biz diyerek yoluma devam ettim. Siyaset uzun ince bir yoldur. Tek başınıza hiç bir şey yapamazsınız. Her zaman her yerde söylerler bir elin nesi var iki elin sesi var. Bu eller çoğaldıkça bu seslerde çoğalacak. Bakın tersaneler bölgesine. Sac ticareti yapanlara, kamyonculara hiç birisi yok. Bölgemizin ve ülkemizin Milliyetçi hareket partisine ihtiyacı var. Bugün ülkemizin içerisinde bulunduğu durumda partimize ne kadar ihtiyaç olduğunun hemen hemen Türk milleti bunun geç de olsa farkına vardı."

Kahvaltı organizasyonunu düzenleyen 2011 yılı MHP Zonguldak Milletvekili adayı Semih Çolak ise ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Çolak konuşmasında şunları söyledi; "Ülkemizin açıkçası zor dönemden geçtiği, bittiği ekonomik olarak çöktüğü hatta tabiri yerinde ise fetret devrinin yaşandığı dönemdeyiz. Milliyetçi, hareket partisinin birbirinden değerli büyükleri adayları ağabeylerimiz ve ablalarımız ile bunu kırmak için yola çıktık" diye konuştu.

MHP'nin bayrağını yere düşürmeden 7 Haziran akşamı gururla en yukarıya çıkartmak için çalıştıklarını ifade eden MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ise kahvaltı organizasyonunu düzenleyen Semih Çolak'a teşekkür etti.

Çakan ve kahvaltıya katılanlar birlikte fotoğraf çektirmelerinin ardından midilli parkta kahvaltıya gelen masaları tek tek dolaşarak kendilerinden destek istedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çolak, MHP'lileri Kahvaltıda Milletvekili Adayları ile Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement