Çorum Belediyesi Engellilerin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyesi Engellilerin Yüzünü Güldürdü

Çorum Belediyesi Engellilerin Yüzünü Güldürdü

Engelliler Haftası kapsamında Çorum Belediyesi, ildeki 11 engelliye akülü araç hediye etti.

10.05.2012 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelliler Haftası kapsamında Çorum Belediyesi, ildeki 11 engelliye akülü araç hediye etti.

Park Bahçeler Müdürlüğü'ndeki araç teslim törenine Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon Komutanı J. Alb. Hakan Saraç, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, engelli derneklerinin temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, engellerin mekanlarda, özrün ise insanlarda olduğunu belirterek, "Özür giderilir veya giderilemez bu takdiri ilahidir. Ancak mekanlardaki engelleri gidermek bizim görevimiz. Yaptığımız her çalışma engelli insanlarımızın yaşamlarını daha kolay hale getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Devletin soğuk yüzünün artık tarihe karıştığını dile getiren Külcü, yapılan yeni düzenlemeler hayata geçirilen projelerle devletin millete dönük ve emrindeki fotoğrafın görüldüğünü belirtti.

Esnaflara da çağrıda bulunan başkan Külcü, araçlarını park ederken, daha duyarlı ve dikkatli olmalarını istedi. 60 adet daha akülü araç temin edileceğini dile getiren Külcü, talep edildiği takdirde engelli insanlara araç vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri 3 engelliye temsili olarak akülü araç hediye etti. Tören sırasında Başkan Külcü, engellilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Program sonunda Türkiye Sakatlar Derneği Çorum Şube Başkanı Yusuf Hoşnut tarafından engellilere verdikleri desteklerden dolayı Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Gazeteci Erol Taşkan'a teşekkür plaketi verdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyesi Engellilerin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement