Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Çorum\'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
30.08.2025 13:36  Güncelleme: 13:39

Çorum'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kadeş Barış Meydanı'nda yapılan törenle coşkuyla kutlandı. Programda saygı duruşu, İstiklal Marşı, şiirler ve halk oyunları ile tören sona erdi.

Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kadeş Barış Meydanı'nda düzenlenen törende coşkuyla kutlandı.

Çorum'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı, büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı. Kutlamalar, saat 10.30'da Kadeş Barış Meydanı'nda başladı. Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Çorum Valisi Ali Çalgan, Çorum Garnizon Komutanı Albay Mehmet Emin Altan ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, tören alanındaki vatandaşların bayramını tebrik etti. Kutlama mesajlarının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.

Tören, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve halk oyunları gösterisiyle devam etti. Meydanı dolduran vatandaşlar büyük coşku yaşadı. Tören, Çorum Belediyesi Mehteran ve Bando Takımı'nın verdiği konserle son buldu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika


Advertisement