Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde Görev Değişimi

Çorum Emniyet Müdürlüğü\'nde Görev Değişimi

Çorum'un yeni Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan yeni görevini, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Necmettin Emre'den devraldı.

21.09.2012 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un yeni Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan yeni görevini, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Necmettin Emre'den devraldı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü önünde karşılanan Emniyet müdürü Halil İbrahim Doğan, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile tek tek tanıştı.

Daha sonra gazetecilere bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, güvenlik hizmetlerinin toplumun tüm katmanları ile yürütülen hizmetler olduğunu söyledi.

Halk desteğinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Doğan, hizmet bayrağını en ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Necmettin Emre ise, meslektaşlarıyla 3 yılı aşkın süredir Çorum'un asayiş ve güvenlik hizmetlerini layıkıyla yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek, "Ayrılık varsa kaderimizde bize düşen şey teslimiyettir. Bunda bir hayır vardır. İnşallah hakkımızda hayırlı olan budur. Çorum'u ve Çorum halkını bu kadar seveceğimi tahmin etmiyordum.Hakkınızı helal edin" dedi.

Konuşmaların ardından Emre, Ankara'ya uğurlandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement