Çorum Valiliği'nden "Çorum İçin Gençlerimizle El Ele" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Çorum Valiliği'nden "Çorum İçin Gençlerimizle El Ele" Etkinliği

Çorum Valiliği\'nden "Çorum İçin Gençlerimizle El Ele" Etkinliği

Çorum Valiliği tarafından üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Çorum için gençlerimizle el ele" etkinliği gerçekleştirildi.

05.07.2012 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Valiliği tarafından üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Çorum için gençlerimizle el ele" etkinliği gerçekleştirildi.

Valilik bahçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinliğe Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, akademisyenler ve üniversite öğrencileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, değişen dünyada gelişmek isteyen ülke ve toplumların gençlerin varlığını enerjiye dönüştürmesi gerektiğini söyledi.

Gelecek adına çözüm üretme noktasında gençlerden faydalanılması gerektiğini dile getiren Çakır, "Çorumlu gençlerle gurur duyuyorum. Gönüllü üniversite öğrencilerinin bir çok programı olurken çok sayıda alanda da çalışmaları devam ediyor. Bu buluşmadan önemli sonuçların çıkacağına inanıyorum. Kurumlar emrinizde, mekanlar emrinizde, gençler yeter ki bir araya gelip organizasyon yapın" dedi.

Yerel yönetimlerin, AB projelerinin, sivil toplum kuruluşlarının gençlerin emrinde olduğunu dile getiren Çakır, "Birlikte üretilen değerler gelecekte sizleri daha güçlü kılacak ve referansınız olacak. Üniversite yıllarında yaptığınız çalışmalar sizi geleceğe taşıyacak. Üniversitede verilen bilgi teorik bilgiler. Uygulamaya geldiğinizde birçoğunuz istifa etme şansını görmeyeceksiniz. Siz bir şeyler üretmek istedikçe mutlaka destek verecek olanlar olacaktır. Çorumla ilgili ne üretmeyi arzularsanız emrinizdeyiz. Biz herkesin fikrine saygılıyız ancak daha çok uygulamayla yapılacak fikirleri bekliyoruz" diye konuştu.

Program 32. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivaline katılan ekiplerin gösterilerinin ardından sona erdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Valiliği'nden 'Çorum İçin Gençlerimizle El Ele' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement