Coşkun Sabah'tan Muhteşem Ud Taksimi - Son Dakika
Yerel

Coşkun Sabah'tan Muhteşem Ud Taksimi

Coşkun Sabah\'tan Muhteşem Ud Taksimi

Altın şarkıların bestecisi Coşkun Sabah, canlı ud taksimiyle sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

21.05.2012 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altın şarkıların bestecisi Coşkun Sabah, canlı ud taksimiyle sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

Altın şarkıların bestecisi ünlü udi sanatçı Çoşkun Sabah, Karpuzlu Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Aydınlı sevenleriyle buluştu. Karpuzlu Kaymakamı Mehmet Öztürk ve Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile birlikte binlerce kişinin izlediği Coşkun Sabah, 7'den 77'ye herkesin bildiği ve halen dillerde olan şarkılarıyla sevenlerine mazide yolculuk yaptırdı.

Sahne performansıyla göz dolduran Coşkun Sabah, konserinin bir bölümünde hayranlarına ud ziyafeti sundu. "Var mı böyle bir sevda" adlı sevilen bestesi öncesi uduyla seyircilerin kulaklarının pasını silen Sabah, günümüzde çok fazla dinleme fırsatı bulunamayan ud taksimini sevenlerine diletmek istediğini söyledi.

Özelikle canlı programlardan keyif aldığını ifade eden Sabah, "Televizyonlarda falan bir bazen keyif alamıyoruz. Böyle canlı performanslarda biz kendimizi buluyoruz. Sizlerle birlikte olmak gerçekten çok güzel. Keyiflendirmek isterken halkımızı böyle mutlu görmek böyle eğlenirken görmek amaca çok uygun diye düşünüyorum. Hep böyle kalın inşallah. Gerçekten sizleri mutlu görmek çok güzel, sizleri mutlu görmek bizleri de mutlu eder" diye konuştu.

Sevenlerinin ve genç hayranlarının "Coşkun Baba" tezahüratları karşısında zaman zaman duygusal anlar yaşayan Sabah, "Özellikle gençlere teşekkür ediyorum. İşte böyle sevenlerinizle yakın olmanın avantajları da var. Sağ olun var olun. Sizleri ben geniş bir ailem olarak görüyorum" diterek teşekkür etti.

Yaklaşık 1 saat boyunca sahnede kalan Coşkun Sabah'ın söylediği sevilen şarkıları, büyük bir keyifle dinlendi. Zaman zaman şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Sabah, bir ara kendisine yakın ilgi gösteren gençlerin arasında girerek onlarla birlikte şarkılarını seslendirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Coşkun Sabah'tan Muhteşem Ud Taksimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement