Çubuk'ta Belediyedeki Memurların Maaşına Sds Zammı - Son Dakika
Yerel

Çubuk'ta Belediyedeki Memurların Maaşına Sds Zammı

Çubuk Belediyesi ile Bem Bir Sen arasında imzalanan sözleşmeye göre memurlara daha önce 130 TL ödenen SDS ücreti, 500 TL’ye yükseltildi.

13.02.2014 11:36

Çubuk Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında imzalanan 2. Sosyal Denge Sözleşmesine (SDS)  göre memurlara daha önce 130 TL ödenen SDS ücreti, 500 TL'ye yükseltildi.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen imza törenine, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Bem-Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, sendika temsilcileri ile belediye personeli katıldı.

İmzalanan sözleşmeye göre, memurlara 130 TL, müdürlere 180 TL, başkan yardımcılarına ise 230 TL ödenen SDS ek denge tazminatı 2014-2016 tarihlerini kapsayan 2. SDS ile 104 memura eşit şekilde 500 TL ödenecek. Ayrıca belediyede ilk kez memurlara Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde 500 TL ek ödeme yapılacak.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, belediyenin imkanları doğrultusunda çalışanlarını motive etmeye çalıştıklarını söyledi. Çubuk'ta çalışma hayatı açısından önemli ve güzel bir gün olduğunu ifade eden Özden, "Diğer belediyelerde yapılan sosyal denge sözleşmelerini araştırdık. Yapılan araştırma sonucunda ise belediyemizin bütçesini ve ekonomik durumumuzu da gözden geçirerek bu değeri uygun gördük. Bu verilen rakamlar inanın sizlerin emeğinin karşılığıdır. Yaptığımız bu artışla motive olup çok daha iyi çalışarak bu paranın hakkını vereceğinize inanıyorum. Belediye çalışanları olarak yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçemizde çok geniş bir alana hizmet ediyoruz. Sizlerden benim istirhamım kimseyi ayırt etmeden hizmetinizi en iyi şekilde hakkıyla yapmanızdır. Yaptığımız bu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk'ta Belediyedeki Memurların Maaşına Sds Zammı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement