Çubuk Terör Mağdurları Derneği, Yeni Yılda Şehit Ailelerini ve Gazileri Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Çubuk Terör Mağdurları Derneği, Yeni Yılda Şehit Ailelerini ve Gazileri Yalnız Bırakmadı

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, yeni yılda şehit yakınları ve gazileri yalnız bırakmadı.

02.01.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, yeni yılda şehit yakınları ve gazileri yalnız bırakmadı. Şehit yakınlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan dernek üyeleri, Güneydoğu gazisi Mehmet Eğin'i de ziyaret ederek yeni doğan çocuklarının hayırlı olmasını diledi.

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, beraberindeki dernek üyeleriyle birlikte yeni yılın ilk günlerinde şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti.

Dernek Başkanı Avan, yapılan yeni yıl ziyaretleriyle ilgili bilgi vererek, şehit yakınlarına yeni yıla girerken mutluluklarını paylaşmak ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla ziyaretlerin gerçekleştirildiğini söyledi.

Yeni yıl öncesi başlayan ziyaretlerin yeni yılın ilk günlerine kadar devam ettiğini anlatan Avan, imkanları doğrultusunda herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Gazilerin ve şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Avan, "Derneğimizin sosyal faaliyetleri çerçevesinde şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve üyelerimizi cenaze, hastalık, düğün, nişan, sünnet düğünü, çocuk görme, hacca uğurlama, asker uğurlaması gibi önemli günlerde, milli ve dini bayramlarda ziyaret ediyoruz yanlarında bulunuyoruz" diye konuştu.

Güneydoğu Gazisi Mehmet Eğin de ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirerek, "Acı ve mutlu günlerimizde hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Gerçekten de önemli günlerde insanlar yanında kendilerine destek olacak birilerini arıyor" dedi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk Terör Mağdurları Derneği, Yeni Yılda Şehit Ailelerini ve Gazileri Yalnız Bırakmadı - Son Dakika


Advertisement