Çubuklu Öğrenciler Deniz Dünyasını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Çubuklu Öğrenciler Deniz Dünyasını Gezdi

Çubuk Belediyesi Kültür Evi ilköğretim okulu öğrencilerini Keçiören Deniz Dünyası’nı gezdirdi.

26.12.2013 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediyesi Kültür Evi ilköğretim okulu öğrencilerini Keçiören Deniz Dünyası'nı gezdirdi. Çubuklu minikler ilk defa çok sayıda balığı bir arada görmenin heyecanını yaşadı.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Kültür Evi tarafından organize edilen gezi ile Çubuklu minik öğrenciler ilk defa çok sayıda balığı bir arada görmenin heyecanını yaşadı. Kültür Evi yöneticisi ve öğretmenleri nezaretinde Keçiören'deki Deniz Dünyası'na giden ilköğretim okulu öğrencileri, eğitimlerine kısa bir mola vererek gezinin keyfini çıkardılar.

Keçiören Deniz Dünyası'nda birbirinden güzel deniz hayvanlarını orada görme imkanını elde eden minikler, aynı zamanda balıkları tanıma imkanı buldular. Deniz Dünyası'nda bulunan hayvanları öğrencilere tek tek tanıtan öğretmenler, gezinin sonunda çocukları Estergon Kalesi ile ödüllendirdi.

Geziden dolayı Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e öğrencileri adına teşekkür eden öğretmenlerden Arzu Bayburs, "Çok güzel ve eğitici bir gezi oldu. Öğrencilerimiz gezi boyunca şaşkınlıkla ve heyecanla gezdiler. Öğrencilerimizin en çok yılan balığı ve Estergon kalesinde ki canlandırmalar dikkatini çekti" dedi.

Gün boyu doyasıya eğelenen öğrenciler, ilk defa bu tür bir geziye katıldıklarını belirtirken hizmetlerinden dolayı Başkan amcalarına teşekkür ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çubuklu Öğrenciler Deniz Dünyasını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement